På tur för Höganäs Hästcenter

Så mycket förväntan. Så mycket positiv ideell kraft. Så mycket megastort behov. Och vilka proffsanläggningar vi fått besöka. Riktigt coolt.

Vi är i ännu större behov och kanske ännu mer lust av en grym internationell anläggning i Höganäs. En anläggning av högsta standard. En anläggning som samlar alla intressen, raser och inriktningar med häst. För tävling, träning, visning och allmän gemenskap och välmående.

En plats att förena vänskap, träning, gemenskap, blod, svett, tårar och den gemensamma nämnaren – våra fyrbenta vänner Hästen.

För att veta att vår brinnande passion och önskan att uppnå internationell standard. Att veta att investeringen har bärighet och möjlighet så gav vi oss ut på studieresa. För att studera andra lyckade exempel.

Så roligt att få lyssna in, studera och fysiskt få uppleva Göteborg Horse Park och Backome Islandshästar. Kan bara säga Hatten av. Wow. Fantastiskt bra jobbat. Vilket makalöst, imponerande arbete ni lägger ner.

Så, till nästa steg och för att förverkliga vår vision om Höganäs Hästcenter så ska det nu sättas i bevis. I bevis att vi behövs. Att vi vill finnas. Att vi kan drivas med fin utveckling av landsbygden, av ungdomar, kvinnor, män, hästar och den aldrig sinande glädjen, passionen och gemenskapen som hästar innebär.

All kraft framåt! Nu klipper vi ‘snart’ bandet för det första spadtaget.

Väl mött i flygande pass, i passage, över hinder eller i maratonvagnen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s