Du må bare ri

Plockar russinen ur kakan ur en allt som allt jättefin tävlings-dag tillsammans med Rakel från Backome på Helgagården. Vilken makalös tjej det är!!

5 år och går in och gör allt rätt. Stundtals riktigt magiska prestationer. Det belönades med 6:or i protokollet.

Sen har vi punkter att bli bättre på. Styrka. Bärighet. Sväv. Det kommer självklart med mer träning och med åldern.

Idag satt formen som en smäck. Det var väl någon gång hon hoppade för en vattenpöl efter skyfallet som det blev lite tjolahopp tjolahej. Men vad gör det. Hon ska ju vara vaksam för läskiga faror som lurar i vassen – hon är ju häst. Alltså kikar hon till på vattenpölarna i banan.

Jag är kalasnöjd med Rakel och hennes dag. Stundtals känns väl poängen inte helt bra betalt för vår prestation. Men, domaren dömer och har rätt. Vi får öva mera. Bli mer stabila och ta med oss mycket från framridningen in på banan. Domarna kan ju bara döma det de ser…där och då på banan.

Fick så många vänliga ord på vägen om min fantastiska prinsessa. Det värmer ända in i hjärtat. Många som sett henne innan och efter sommaren och ser hennes fina utveckling. Hon är så grymt duktig. Finns oändligt mer att hämta i den hästen. Det kommer med tiden. Vi skyndar långsamt.

Nu kör vi på med träning för Sabina på tisdag, för Sindri på Gaedingagames hela lördag och söndag. Sabina veckan efter.

Det behövs. För vi är i final!!! Tjoho!!! Vi rider final 7 oktober i både tölt och 4-gång!!! Woooo hooooo!!!! Obs! Om nu resultaträknare My & Emma räknat rätt. Informationen kan komma att korrigeras i efterhand. Men baske mig att vi har räknat rätt med hyfsat god marginal åt rätt håll. Superkul och supercoolt!!

Prinsessan…hon ger allt hon har. Sista ärevarvet idag fick hon faktiskt en paus. Hon fick vila i lastbilen med välförtjänt hö och Krafft. Hon var så trött så det fanns ingen kräm kvar i den lilla kroppen. Hon hade redan gett allt hon har. Och med bravur.

Annars får jag passa på att framhålla Helgagården som en ypperlig tävlingsplats. Så trevligt, god stämning, alla hälsar, peppar, grattar. Ska man arrangera ett event kan man åka på studiebesök som publik till Helgagården en tävlingsdag. Känna in läget. Se hur de gör för de gör det 10 stjärnor av 10.

Stort tack alla för en riktigt fin dag! Vi ses 7 oktober.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s