Hur stora areal man äger uppfattas en smula olika

Där en del ser en klassisk hage. Ser andra en catwalk.

Där en del ser en lerig gång. Ser andra en perfekt rosa rull-väska-väg.

Där en del ser en stor hage. Ser en del en liten hage. Och andra ser oändligheten – från start-stolpen till slut-stolpen.

De som ser oändligheten. Det är det gänget som packar ett överlevnadskit i en rullväska och liksom plöjer genom leran. Genom tjockt gräs. Oförtröttligt över vidderna.

Medan de som ser en catwalk dansar genom lervällingen med poncho och handväska.

Vad vi hade för uppdrag?

Tja, väldigt enkelt att kolla stängsel innan vi öppnade upp större, ner till skogen igen. Vill alltid försäkra mig om att stängslet är helt och i ordning.

Vi löste alla 3 (Coco, Billie, jag) uppgiften. Bara på lite olika sätt. Men vi nådde vårt gemensamma mål. Att se till så att stängslet var helt och perfekt. Runt hela hagen.

Och någonstans är ju det ändå viktigast. Att nå målet. Även om vägen dit kan se synnerligen olika ut. Varken rätt eller fel. Bara olika. För att vi är olika. Ser utmaningen på olika sätt. Har olika förkunskaper, olika förutsättningar, olika passion och vilja. Men målet. Det når man. På ett sätt eller ett annat. Inom olika lång tid. Med olika stora barriärer och strömmar, genvägar och senvägar.

Fare well. Nu ska dessa 3 levnadsglada överlevare njuta lördagkväll. Spana på våra hästar som rör sig över större marker. Äta godis och ostbågar. Allt medan hästarna får lite ‘gratis-motion’.

Ses imorrn!

Fin kväll!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s