Minst 56 nya kompisar. Eller ännu fler

Vilken triss-lotts-turné Rakel och jag är ute på. Det än så. Serve, upplägg och rätt in i mål. Och allt i målet är glatt.

Vi började och hade mys-lördag. Tränade hemma i ösregnet. Rakel gick fint som en pralin. Hon är väldigt obrydd av väder. Jag älskar inte ösregn och 2 plus. Men jag älskar min Rakel. Så ösregn, 2 plus och rida fick bli mys-lördag. (Ja ja, lite glaset halvfullt men det var lite så)

Till söndagen bjöd Sabina Svärd in till lyx-träning på ovalbanan för grymma Malin Bonnevier. Rasande roligt. Fick med mig så många värdefulla nycklar till vår träning framåt. Kan vara så att min lilla prinsessa steppade upp 10 trappsteg på en timme. Hon älskade allt Malin sa. Hon förstod allt. Hon var i sitt ambitiösa esse.

Hmmm…ja, så snart Rakel samlat ihop känslorna över den massiva uppvaktning av alla tjusiga hingstar som nästan klättrade över staketen för att få heja på min tjusiga tjej. Hon blev lite väl till sig av uppmärksamheten. Lika bra att välja sig. Hon är en tjusig tjej så det lär bli fler gossar som visar intresse. Hon får bara lära sig att strunta i det. De får hållas. Liksom se men inte röra.

Är så stolt över min häst och hur hon utvecklas. Hon ser liten ut men det är en riktigt stor häst i den lilla kroppen. Hon har så mycket. Det ska bli väldigt spännande att se och känna hur hon utvecklas under året. Ska hålla i hatten så det inte går för snabbt. Hon måste hänga med framåt med hela sin kropp.

På plats igår var även gänget från Fagerbits. Så klart passade vi på att testa bett. Det är alltid lika roligt. Testa. Känna. Klämma. Rida. Självklart ska det bli bett i klapparna under granen. I Rakels julklapp ligger ett ‘Carl’ och Ægir får ett ‘Julia’. Båda 11,5. Hermès kommer fortsatt ha sitt Sprengerbett som han älskar. Plus alla våra andra pryttlar och bett och utrustning som vi har.

Sen snabbt hem. Av med stövlarna. Byta om. Direkt upp till Stockholm och in i min andra värld. Min värld fylld av glittrande Beauty.

Men he he det är aldrig långt till att få lite stall under tassarna. Inte ens i stor-stan. Så, jabba dabba do!! I januari flyttar Rakel in på Almare Stäket i Kuskstallet. Så fint stall. Vi känner oss välkomna på alla sätt. Från alla. Stallet, ridhusen, ridvägarna och allt passar oss perfekt och Rakel kommer bo som en prinsessa. Extra stort tack till Jenny! Så roligt att bli stallkompisar igen.

Så ja. Mitt i allt busy busy finns det alltid tid för en stor, mjuk, gossig mjöl-mule.

Ha en grym vecka! Vi hörs ju lite mer sällan nu när min hjärna och mitt liv är så uppfyllt av design, Beauty, glitter och glamour. Så ja, ni förstår ju att det är riktigt sunt att få en stor portion stall och Rakel på kvällarna.

Vi får drämma av lite Avicii för att bara ha det lite bra en måndag som denna.

Where there’s a will, there’s a way, kind of beautiful
And every night has its day, so magical
And if there’s love in this life, there’s no obstacle
That can’t be defeated
For every tyrant a tear for the vulnerable
In every lost soul the bones of a miracle
For every dreamer a dream we’re unstoppable
With something to believe in
Monday left me broken
Tuesday I was through with hoping
Wednesday my empty arms were open
Thursday waiting for love, waiting for love
Thank the stars it’s Friday
I’m burning like a fire gone wild on Saturday
Guess I won’t be coming to church on Sunday
I’ll be waiting for love, waiting for love
To come around
We are one of a kind, irreplaceable
How did I get so blind and so cynical?
If there’s love in this life we’re unstoppable
No we can’t be defeated
Monday left me broken
Tuesday I was through with hoping
Wednesday my empty arms were open
Thursday waiting for love, waiting for love
Thank the stars it’s Friday
I’m burning like a fire gone wild on Saturday
Guess I won’t be coming to church on Sunday
I’ll be waiting for love, waiting for love
To come around
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s