Läs noga – Visst ser ni vad jag ser?

Hästens bön. Dikten. Orden. Rader som funnits med i våra stallar i årtionden. Små starka ord från våra fyrbenta vänner till oss. Rader som går att landa i gång efter gång. För visst går det att hitta sanningen och en positiv check på senaste belastningen av kontoutdraget?

FODRA OCH VATTNA MIG VÄL

//japp. Analyserat grovfoder. Krafft. Mineraler och vitaminer. Vattenkopp och tinade hinkar i hagen.

VAR VÄNLIG MOT MIG

//yes! Fullservice-personal hos Stäketryttarna i Stockholm. Malin, Josse, Coco, Billie, farmor Bettan och Sebastian i Skåne. Så vänlighet överallt. Plus att jag dyker upp som gubben i lådan och fixar och trixar och kör vänlighet, träning, ordning och reda.

RYCK EJ I TYGELN ELLER TÖMMEN

//ooooh no. Rycka behövs inte på ljusårs närhet. Man rider med och hjälps till finaste hjälperna med bett från: https://www.fagerbits.com

I vårt bett-bibliotek hittar vi Carl, Julia och snart Sally. Förutom våra andra bett. Och träns i bästa läderkvalitet från Dyòn, PS, Schockemölle och Top Reiter. Så rycka, det hör inte hemma hos oss.

SLÅ MIG EJ OM JAG INTE FÖRTJÄNAR DET

//finns inte på kartan. Ingen häst förtjänar att bli slagen. Däremot tydliga gränser, tydliga regler och stopp och belägg. Men slå – det gör man på en boxningsboll eller en sandsäck. Inte på levande varelser (inkluderat aliens).

GE MIG EJ FÖR TUNG LAST

//passar det bra att fördela tyngden med nya Prestige X-D2 free? Och champagnefärgad schabrak från PS of Sweden med bling bling flätade kantband? Plus att matte trimmar formen efter bästa förmåga för att hålla orken på topp och ryggvärken väck.

SKO MIG VÄL

//viktigaste önskan enligt mig!! Hovarna och hovvården sköts av Ishof islandshästar. Eggert & Lena som får 5 bocksprång för perfekt jobb. Alltid. Stort tack för idag! Ni är bara så bäst.

Vi söker ny hovis till Rakel i Stockholm!! Alla tips mottages med hittelön. Höga, långsiktiga krav men också ordning och reda hos mig & Rakel.

SKYDDA MIG OM SOMMAREN MOT SOLHETTAN
SKYDDA MIG OM VINTERN MOT KALLA BETSEL

//yes! Stall. Lösdrift med egen loge. Hagar med träd och kuperade vallar. Finns plats för alla väder. Och i Stockholm 2 ridhus att träna i så skydd finns.

OCH LÄGG TÄCKE PÅ MIN RYGG

//he he he visste att det fanns en önskan om ett nytt Back on track och Trust Tetris med extra kanal vid manken för att motverka tryck. Specialbeställt i storlek 125.

SMEK MIG NÅGON GÅNG

//är 23,5h av dygnets 24h tillräckligt? (Ps skojar…självklart ska det vara 24h av 24h möjliga) (ps2 hi hi skojar bara…jag är inte helt crazy. Vi gossar normal mängd tid)

JAG BÄR DIG, JAG DRAR DIG
JAG LEVER ENDAST FÖR DIG

//Dito. Eller hmmm…nej jag bär er inte. Då går jag sönder. Du bär. Jag sitter stilla och håller balansen.

DU VET ATT JAG EJ KAN TALA OM MIN NÖD,

//jo min vän. Jag hör dig. Jag ser dig. Jag känner minsta lilla fel. Jag vet när något felar. Då fixar vi till det.

MEN
GUD SKALL BELÖNA DIG
TILL SIST, DÅ MINA KRAFTER TAGIT SLUT, TAG MITT LIV
PÅ MINSTA PLÅGSAMMA SÄTT

//kan inte tänka på den dagen. Förtränger tanken. Placerar den vetskapen längst bak i mitt känslocentrum. I ett låst rum. I en låst kista. Som cementeras fast längst bort i universums mitt. Lev för evigt mina älskade små unicorns!

Alltid skönt att veta och ha fakta-mässiga belägg för sitt häst-liv. So long och ha en riktigt hästig och skön helg! Jag laddar och är i sjunde himlen för att min bästa, Rakel-prinsessa kommer upp till stora Stockholms-staden på onsdag!! Wiiii hooooo!! Då startar ett nytt, spännande kapitel i vårt liv.

Kram

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s