Ett skepp kommer lastat med… – En mjölmule

Imorgon kommer Prinsessan Rakel till Stockholm!! Äntligen. Dagen D! Hon lastar på hemma på gården tidigt på morgonen tillsammans med de andra hästkompisarna som plockas upp längs vägen.

Man kan säga att de åker kollektivt, liksom liftar. Som sån Spoild Brats lifta. Att nån med kortet står i bakgrunden och cashar men det känns lite tufft och fräckt att åka kollektivt. Fast det är som vilken kollektivtrafik som helst. De åker gemensamt under en dag.

I alla fall så upp genom snöyran och genom ett vindpinat Sverige ska de. Hela gänget. Ett halvt land upp. För att landa i vår krispigt, vackra och coola huvudstad Stockholm.

Min fina lilla tjej. Matte har fluffat upp spånet i boxen, kollat vattenkoppen, hängt upp hönät med övergångshö hemifrån så du inte får ont i magen av foderbytet, hängt fram sköna täcken och grimman på boxen. Hmmmm….får plats 6 stycken Rakel i den stora boxen ha ha ha

Du är så välkommen upp till min hemstad. Fina vita mulen på fina hästen. Nu kör vi! Varm kram och res försiktigt lilla snäckan. Du får med lite hö i din res-box. Som ett rese-snacks.

Ps hur sjutton ska jag kunna sova inatt? Hur ska jag kunna fokusera på någonting annat än att Rakel är på väg? Är det ett sånt mindfulnes moment? Som kräver zenyoga, meditation och Dalai Lama på samma gång? Ja, om inte det här är ett sånt moment. Så vad är då ett sånt moment?

Kooooom igen tiden. Bli imorgon och dags att lasta av!! Oooooooohm oooooooohm ooooooohm lugn och fin och mindfulnes…..zzzzzz

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s